07 септември 2011

Септемврийско море.....
















15 коментара:

  1. Ех, че хубави снимки, браво на теб. Толкова са релаксиращи!

    ОтговорИзтриване
  2. Мария,тъкмо се връщам от там и хоп,твоето разказче в снимки колко ме зарадва!
    Виждам,че си уважила Ди Вали,ние пък се посветихме на ресторанта на Арт хотел.Снимката с прозорчето и перденцето ми се струва,че е от една къща на ул.Кирил и Методий,на която отседнахме и ние.Хареса ни Созопол!

    Поздрави от мен и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  3. Няма по - хубаво от късното море!Чудесни снимки!

    ОтговорИзтриване
  4. Мария,ще ти отговоря тук за Арт хотел,дето ме пита къде е-погледни втората си снимка,кафявата къща е той,а зад него се вижда покривчето на Художествената галерия.
    Сафрида беше страхотен,но камамбера с боровинки и карамелизирана праскова е нещо,което ни завладя до мозъка на костите!
    Цените предвид локацията и качеството на предлагане са съвсем стандартни,но за сметка на това в едно кафене на по-средните улички пих отвратително мохито на цена,каквато не съм срещала дори в най-квалитетния коктейл бар във Варна!
    Какъв е замисъла на комплекс Санта Марина,много ни хареса,погледнат отвън и ни напомни вилите в европейската част на Истанбул?Апарт комплекс ли е или изцяло на хотелски принцип?

    ОтговорИзтриване
  5. О, Еликсирче, знам го арт хотела, ама не съм знаела, че така се казва...аз почти като местен жител си знам старите имена, а преди това си беше частен имот, отскоро го отвориха за туристи-има страхотен изглед, но ние само фрапета сме пили там.Имаме си места на които се храним и не рискувам често с нови, защоно винаги са разочарования....освен Ди Вали.
    А Марината е затворено селище,но май има и хотелска част- подръжката им е перфектна, но пък не може да се ходи пеш в Сз.Имаме приятели с апартаменти там.
    А Ди Вали много ни допадна и бяхме там като инвентар....обслужването им е перфектно, нещо рядко за Сз и изобщо Бг морето.И менюто е доста впечатляващо, вкусно и красиво поднесено...дано ги има и догодина, че тук всичко се променя.

    ОтговорИзтриване
  6. Толкова ме кефи този град ,че ще си позволя да линкна един мой филм посветен на него.
    Sozopol
    http://www.dailymotion.com/video/x6jpg8_sozopol_travel

    ОтговорИзтриване
  7. Мария,ние бяхме съвсем за кратко,та като ни хареса в Арта не рискувахме с други места,освен със злополучното мохито.Ди Вали навярно е много добро място за хранене,но гледката от другата страна на стария град ни допадна повече,затова бяхме все там.

    Хубаво утре!:)

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасно.Обичам го!Благодаря ти, пепеляшке.

    ОтговорИзтриване
  9. Еликсирче, права си, че от арт-хотела има чудна гледка, изобщо от тази страна е и емблематичният аромат на смокини край морето....ще го пробваме и него, щом го хвалиш. Ди вали е хубава кухня, а да ти кажа, че от къщи гледката си ни е най-хубава.
    Valkocompany, клипчето ти е много готино и заредено наистина с любов към това място!Благодаря ти!
    Марта, Жани, traiana,Еликсир, радвам се, че се докоснахте до моето септемврийско море...
    С усмивка
    Мария

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря за разходката-зареди ме с невероятно настроение.Винаги с прекрасни снимки-професионалистка си тииии.
    Приятен ден,Марийче!

    ОтговорИзтриване
  11. Уникални снимки, Мария!
    Весела

    ОтговорИзтриване
  12. Този Созопол от твоите снимки е онзи, който познавам от миналото... Започшам да си мисля, че съм се объркала последния път и съм била другаде.
    Благодаря!
    Чудесни снимки!

    ОтговорИзтриване
  13. Любимия ми град през почти всички сезони. Показала си ни прекрасни снимки от едно късно лятно настроение без обичайната пренаселеност. Пълен релакс ... приговям чантата и отивам на плажа.

    ОтговорИзтриване
  14. Обичам красотата и спокойствието на септемврийското море,
    а снимките са ти уникални, впечатляващо реалистични -
    Благодаря за удоволствието, Мария!

    ОтговорИзтриване
  15. Като видях тази студена чаша бяло вино се сетих преди няколко дни пих за първи път Сангрия и направо се влюбих, така добре се съчетаваха вкусовете на летните плодове с бялото вино, че можех да изпия цялата каничка, а по принцип не пия хахахха благодаря за красивите снимки които ни предоставихте, може би на едната има смокиня ако добре я познах по плодовете, доколкото знам трудно се отглежда но ми се иска да си насадим и ние на вилата.Пожелавам ви още много пътувания които да споделите с нас и да ни дадете идеи за наши екскурзии.

    ОтговорИзтриване